Aktualitet

Video Galeria

Medreseja e Tiranes, nje shekull ne sherbim te dijes (8)

Aktivitetet e Kaluara

SONY DSC

Besimi

shutterstock_74833795
hijri_original
rruga
timthumb.php
dandelion_flower_a_cute_little_girl_holding_a_dandelion_focus_on_dandelion

Kuran – Hadith – Fikh

Kuran
Kuran_3B

Shkence – Sociale – Familja

2015-06-15-00.27.03
temperatura
familja

Rreth Nesh

Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin e vet, në korrik të vitit 1994. Fondacioni ynë ka profil arsimor dhe kulturor. Ai zhvillon veprimtarinë e vet sëbashku me Komunitetin Musliman të Shqipërisë. Fondacioni në fushën arsimore financon dhe drejton zhvillimin arsimor të shkollave të mesme medrese `Liria`-Cërrik, `Hafiz Ali Korça`-Kavajë, si dhe ciklin e kl. V-VIII dhe atë të mesëm, në medrese `H.Mahmud Dashi`-Tiranë, Medreseja `Vexhi Buharaja`Berat, Medreseja `Korçës` Korçë. Niveli dhe cilësia arsimore e arritur në shkollat tona, ka bërë që të fitojë simpatinë e popullit shqiptar, dhe të drejtuesve zyrtarë.