1-5 SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE!

`Kultura Islame me pyetje` ishte nje nga aktivitetet qe u zhvilluan gjate javes se lendeve fetare ne Medresene e Tiranes. Ne kete konkurs moren pjese te gjitha klasat ku nga secila klase kishte dy perfaqesues.
Konkursi u zvhillua ne dy etapa dhe secila prej tyre perbehej nga 10 pyetje. Ne fund te etapes se pare nxenesi maturant Rigels Kurushi prezantoi perpara te pranishmeve slajtin e tij me teme `Muhammedi- I Besueshmi`.
Ne fund te etapes se dyte pas nje gare shume te forte mes klasave u shpall fituese klasa 12-B.
Gjithashtu diten e premte dhe te fundit te javes se lendeve fetare, ne koridoret e shkolles, gjate gjithe dites u lexua kur`an nga nxenesit e medresese.

SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE! (1) SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE! (2) SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE! (3) SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE! (4) SHKURT, JAVA E LENDEVE FETARE! (5)