10-A Ekskursion ne Elbasan-Berat (Medreseja e Korçës)

Fundjaven e shkuar nxenesit e klases 10-A vizituan qytetet e Elbasanit dhe te Beratit se bashku me mesuesin e tyre kujdestar.

 

Ekskursion ne Elbasan-Berat (1) Ekskursion ne Elbasan-Berat (2) Ekskursion ne Elbasan-Berat (3) Ekskursion ne Elbasan-Berat (4) Ekskursion ne Elbasan-Berat (5) Ekskursion ne Elbasan-Berat (6) Ekskursion ne Elbasan-Berat (7) Ekskursion ne Elbasan-Berat (8)