100 ORE TURQISHT

Klasat e dhjeta vazhdojne rrugetimin e tyre ne gjuhen Turke. Pikerisht dje u mbushen plot 100 ore mesimi nga fillimi i ketij rrugetimi. Nxenesit e festuan kete ’100 orar’ bashke me mesuesin e tyre te Turqishtes..
I pergezojme nxenesit per arritjet dhe iu urojme suksese ne vazhdim!

 

1380528_721467157866543_1217367123_n 1472736_721466011199991_67640291_n 1479229_721466797866579_1159600867_n 1491695_721466234533302_1103955974_n 1512324_721467121199880_1212590604_n 1521562_721467321199860_1309104155_n 1522046_721466961199896_896486394_n 1526546_721466177866641_1236226164_n