12.02.2013 – Shëtitje me drejtorët e shkollave të Korçës

Medreseja e Korces dje beri dhe nje shetitje tjeter me qellim mesimor. Se bashku ne nje grup ku kishte drejtore nga shkollat e qytetit dhe ato te fshatrave te rrethit te Korces shetiten universitetet Epoka dhe Beder nga ku u moren informacione te rendesishme

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *