12.10.2013 Program Festiv per Kurban Bajramin (Medreseja e Elbasanit)

Sot Medreseja “Liria” zhvilloi ne ambjentet e reja programin festiv me rastin e Kurban Bajramit. Moren pjese shume te ftuar si miq, fqinje, prinder etj. Ne fjalen e tij drejtori i shkolles z. Yakup Şahin permendi misionin e shkolles Liria qe ajo ka pasur ne Cerrik dhe tani ne Elbasan. Ne fjalen e tyre myftiu i Elbasanit z. Agim Duka si dhe myftiu i Peqinit z. Bilal Bodlli folen per rendesine e kurbanit. Programi u zbukurua me kenge dhe poezi te kenduar nga nxenesit e shkolles sone si dhe u shtrua nje koktej.

946385_536121659805019_1503063939_n 988314_536121409805044_2044863201_n

1374352_536121776471674_153967731_n 1375014_536122243138294_1463018505_n 1375310_536121749805010_1559839403_n 1377245_536121859804999_306157187_n 1379252_536121433138375_646483086_n 1380560_536121876471664_1448121_n 1381519_536121436471708_1233751414_n 1383051_536121683138350_1759232699_n 1384367_536122096471642_2002253796_n