20.12.2012 – Ceremonia e mbylljes së kursit

U finalizua sot me një ceremoni te këndëshme kursi jonë i dizenjimit, qepjes dhe kuzhinës turke i cili u zhvillua për herë të parë në shkollën tonë./Medreseja e Korçës