24.02.2012 - Ndarja e ndihmave ne qytezën "Lozhan"

Ndalesa e dytë e Fushatës së Ndihmës do të ishte Komuna…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ditën e premte më 17 shkurt në shkollën tonë u mbajt një…

Mesuesit e Medresese se Tiranes vizitojne Medresene e Kavajes dhe te Beratit

Nje dite shkurti te vitit 2012 nje grup mesuesish nga Medreseja…

Mirësia

Në momentin që burri hapi derën, u përball me policët. -…

Konkurs

Më 2 Shkurt 2012 me rastin e Ditëlindjes së Profetit Muhammed…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ne kuadrin e ditelindjes se profetit “Muhammed (s.a.v)” shkolla…

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…

Dita e Kuran-I Kerimit

Ne medresene e Tiranes  si cdo vit me pare edhe kete vit u zhvillua…

Aktiviteti ne DAR bashkepunim me Ambasaden Britanike

  Ky aktivitet u zhvillua me date 03.02.2012, i organizuar…

Programe Me Rastin E Ditëlindjes Së Pejgamberit (S.A.S.)

Me rastin e Ditëlindjes së Pejgamberit (s.a.s.) Medresesja…