Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ne kuadrin e ditelindjes se profetit “Muhammed (s.a.v)” shkolla…

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…

Dita e Kuran-I Kerimit

Ne medresene e Tiranes  si cdo vit me pare edhe kete vit u zhvillua…