Java e Gjeografise

Data 19-23 Mars 2012 ishte java e historise, gjeografise dhe…

Seminar trajnimi në Medresenë e Tiranës

Në kuadër të aktiviteteve të shumëllojshme të organizuara…
,

Thërrime urtësie

-Mos prit kohë dhe ditë të qëlluar për mësim! Dije se…

Seminar Trajnimi

Fondacioni "SEMA" ne bashkepunim me universitetin "BEDER" organizoi…

Dita Pi

Ashtu si dhe vete Pi qe perfaqson numrin 3,14….dhe ne po ne…

Kryeministri Sali Berisha dhe Kryetarja e parlamentit Jozefina Topalli vizitojne stadin tone ne panajirin e veres.

Festa e veres e cila si çdo vit organizohet ne qytetin e Elbasanit…

Medreseja “Liria” Cërrik, risi në arsimin fetar në Shqipëri

Arsimi konsiderohet një shtyllë bazë e ecjes përpara të…

Javën e matematikës

  Edhe atje ku mbreterojne numrat,  nuk mungon madheshtia…

Fondacioni SEMA ne bashkëpunim KMSH sjell Sami Yusuf në Tiranë

Fondacioni SEMA ne bashkepunim me Komuniteti Mysliman sjell për…

Feste e madhe ne Medresene e Tiranes

7 Marsi, çdo here troket dhe zgjon ne zemrat tona urimet, mirenjohjen,…