Panair shkencor 2012 - KAVAJE (FOTO LAJM)

Medreseja  Hafiz Ali Korça  zhvilloi një panair shkencor…
,

OLIMPIADA SHKENCORE (FOTO LAJM)

Sot me datë 21 Prill 2012 ne shkollën tonë është zhvilluar…

Java e Biologjisë (FOTO LAJM)

Një prej javeve të lëndëve shkencore është edhe java e…

VIZITA E MEDRESESE SE TIRANES NE AMBASADEN AMERIKANE (FOTO LAJM)

Ne date 11 prill 2012, nje grup nxenesish bashke me drejtoret…

Konkursi i Kuranit në Kuvajt

Nga data 11-18 prill në Kuvajt u zhvillua konkursi i tretë…

Organizohet programi “Profeti Muhamed a.s. – Krenaria e Njerëzimit”

Fondacionin Arsimor dhe Kulturor “SEMA” me Komuniteti Mysliman…