Dreka e Kurban Bajramit me qendren “Lira” Berat

Nga Medreseja e Beratit Me rastin e festes se Kurban Bajramit…

Dreka e Kurban Bajramit me qendren “une jam si ju” Berat

Nga Medreseja e Beratit Me rastin e festes se Kurban Bajramit…
, ,

Urimet e Kurban Bajramit (FOTOLAJM)

Medreseja e Beratit Me Ardhjen e festes se Kurban Bajramit, si…

Medreseja e Beratit

Fondacioni SEMA është themeluar dhe ka filluar aktivitetin…
, ,

Rituali I Haxhit Në Mënyrë Praktike

Nga Medreseja e Tiranës Të mërkurën, dt.24.10.2012 në…
,

26.10.2012 - Ndarja e mishit të Kurbanit pranë Shoqates Rome (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes E njohur si nje shtrese ne nevoje ne qytetin…
,

25.12.2012 - Ndihma per familjet jetime dhe te varfera (FOTOLAJM)

Medreseja e Korçes Me fushaten e ndihmes, te organizuar me…
, ,

25.10.2012 - Namazi i Kurban Bajramit Korçe (FOTOLAJM)

Ne mengjesin e dites se sotme, u fal prane Xhamise se Re, Namazi…

Besimtarët myslimanë në të gjithë Shqipërinë festojnë Kurban Bajramin

Qindra mijëra besimtarë të Tiranës dhe mbarë Shqipërisë…