Mungesa e hekurit ngadalëson trurin

Mungesa e hekurit ndikon negativisht në zhvillimin mendor dhe…
,

Prezantimi i konkursit nderkombetar te eseve

Sot me date 04/10/2012 ne shkollen tone u prezantua programi…

Shkaku i alergjisë, mungesa e mikroorganizmave të dobishme nëpër qytete

Alergjia, dhe rastet e astmës janë duke u shtuar me shpejtësi…
,

Seminari “Higjiena dhe Shendeti”

Medreseja e Beratit ne bashkepunim me Drejtorine Rajonale te…
,

Ekskursion në Gjirin E Lalzit

Ditën e premte, më 12.10.2012, klasa e 11A së bashku me mësuesin…