, ,

24.10.2012 - Programi Festiv Kurban Bajrami (FOTOLAJM)

Sot, ne Medresene e Korces, ne vazhdimin e tradites se viteve…

Rëndësia dhe qëllimi i Haxhit dhe Kurbanit

Përveç përfundimit të Kur’anit Famëlartë, festa e Kurban…