, ,

24.10.2012 - Programi Festiv Kurban Bajrami (FOTOLAJM)

Sot, ne Medresene e Korces, ne vazhdimin e tradites se viteve…

Rëndësia dhe qëllimi i Haxhit dhe Kurbanit

Përveç përfundimit të Kur’anit Famëlartë, festa e Kurban…

Kurban Bajrami

slami, kufijtë e të cilit janë të mesëm dhe kriteret të…
,

22.10.2012 - Nxënësit tanë të rinj të Kuranit (FOTOLAJM)

U zhvillua sot ceremonia modeste e shpërndarjes së çertefikatave…

Nje dite ne Gjirin e Lalzit

Një ditë të mërkure, ndërkohë që po flisnim me mësuesin…

Vlera e 10 ditëve të Dhul Hixhes

Në këto rreshta do të flasim për disa ditë të cilat nuk…

Haxhi, një udhëtim shpirtëror

REDAKSIONALE “Haxhi i pranuar nuk ka shpërblim tjetër pos…

KMSH: Kurban Bajrami më 25 tetor 2012

Komuniteti Mysliman i Shqipërisë njofton mbarë opinionin publik…

Si të trajtojmë xhelozinë mes fëmijëve

Xhelozia ndaj vëllait apo motrës së porsalindur është një…

Përcillen me lutje e dua 350 haxhinj nga Shqipëria

Paraditen e sotme (19.10.2012), janë përcjellë për në vendet…
,

KLAN TV prezantohet para studentëve të komunikimit

Zv.Kryeredaktori i lajmeve në Klan TV, z.Arben Vata ishte i…