Shkencëtarët: Sexhdja mbron njeriun nga kanceri

Sipas një hulumtimi të bërë nga shkencëtarët të përkulurit…

Fiku, pema e parajsës

Përqindja e lartë e sheqernave natyrale në fiq do të sigurojë…

Nëse nuk mendoni veten, mendoni fëmijën!

Të gjithë e dimë dëmin që i shkakton shëndetit duhani i…
,

Provimi Nderkombetar i Turqishtes (UTT)

Sot me date 18/10/2012 nxenesit e vitit te pare morren certifikatat…

Sekreti i një lumturie bashkëshortore 40 vjeçare

Nga: Aisa Kokiçi Jeni të dashuruar pas bashkëshortes por…

Allahu nuk e ndryshon gjendjen e një populli, derisa ata të ndryshojnë vetveten

Nga: Naim Drijaj Allahu xh.sh. në Kur’anin famëlartë thotë:…
, ,

Programi Kurban Bajrami Medreseja Cerrik‏

  Me datë 10.10.2012 në ambjentet e shkollës medrese…

15.10.2012 - Drekë me të verbërit

Shkolla jonë, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të të Verbërve,…

Mungesa e hekurit ngadalëson trurin

Mungesa e hekurit ndikon negativisht në zhvillimin mendor dhe…
,

Prezantimi i konkursit nderkombetar te eseve

Sot me date 04/10/2012 ne shkollen tone u prezantua programi…

Shkaku i alergjisë, mungesa e mikroorganizmave të dobishme nëpër qytete

Alergjia, dhe rastet e astmës janë duke u shtuar me shpejtësi…