,

Seminari “Higjiena dhe Shendeti”

Medreseja e Beratit ne bashkepunim me Drejtorine Rajonale te…
,

Ekskursion në Gjirin E Lalzit

Ditën e premte, më 12.10.2012, klasa e 11A së bashku me mësuesin…
, ,

Piknik Ne Peze

  Diten e shtune me dat 6.10.2012 nxenesit e klases se…

Medreseja e Tiranës, një shekull për arsimin dhe diturinë

Intelektuali i njohur, z. Xhemal Balla ish-medresist dhe më…

100 vjet shtet, roli i myslimanëve i pazëvendësueshëm

Ka përfunduar konferenca dyditore “Kontributi i prijësve…

Qymyri, Diamanti dhe Njeriu

Të gjitha kushtet fizike dhe kimike të botës ekzistojnë vetëm…

Ekuilibri perfekt

Me çfar cilësish, bota ku ne jetpjmë mirëpret jetën dhe…