, ,

Festa e pavarësisë në Medresenë e Tiranës

Sot me datë 27.11.2012 u zhvillua program për festën e pavarësisë…

Me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë

Erdhën për vizitë në Medresenë e Tiranës mësues dhe nxënës…

Program Festiv Me Rastin e 100-vjetorit Te Pavaresise

Diten e enjte, me date 23 nentor, medreseja e Tiranes u zgjua…
, ,

Aktivitet ne Prag te 100 Vjetorit te Pavaresise

Në këtë program 100 vjetori e gjithë Shqipëria feston,është…
,

Studentët e huaj, i urojnë Kryeministrit Sali Berisha

Një grup studentësh me shtetësi të huaj që studiojnë në…

İ Bekuar Qoftë Viti I Ri 1434

Stafi i Medresese se Tiranes bashkë me nxënësit e kesaj shkolle…
, ,

Gara e Raketave Me Uje

Duke formuar numrin njeqind qe simbolizonti dhe vitet e pavarsis,…
,

Vizitë e Rrallë ne Medresenë e Tiranës

Ditën e djeshme të ftuarit e shkollës sonë ishin stafi drejtues…