Medreseja “Liria” Cërrik, risi në arsimin fetar në Shqipëri

Arsimi konsiderohet një shtyllë bazë e ecjes përpara të…

Javën e matematikës

  Edhe atje ku mbreterojne numrat,  nuk mungon madheshtia…

Fondacioni SEMA ne bashkëpunim KMSH sjell Sami Yusuf në Tiranë

Fondacioni SEMA ne bashkepunim me Komuniteti Mysliman sjell për…

Feste e madhe ne Medresene e Tiranes

7 Marsi, çdo here troket dhe zgjon ne zemrat tona urimet, mirenjohjen,…

24.02.2012 - Ndarja e ndihmave ne qytezën "Lozhan"

Ndalesa e dytë e Fushatës së Ndihmës do të ishte Komuna…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ditën e premte më 17 shkurt në shkollën tonë u mbajt një…

Mesuesit e Medresese se Tiranes vizitojne Medresene e Kavajes dhe te Beratit

Nje dite shkurti te vitit 2012 nje grup mesuesish nga Medreseja…

Mirësia

Në momentin që burri hapi derën, u përball me policët. -…

Konkurs

Më 2 Shkurt 2012 me rastin e Ditëlindjes së Profetit Muhammed…

Aktivitetet E Ditelindjes Se Profetit (s.a.v)

Ne kuadrin e ditelindjes se profetit “Muhammed (s.a.v)” shkolla…

Java e teknologjise Medreseja e Cerrikut

Gjate programit u shfaqen per nxenesit e dhe video te ndryshme…

Dita e Kuran-I Kerimit

Ne medresene e Tiranes  si cdo vit me pare edhe kete vit u zhvillua…