Nxёnёsit e Medresesё sё Tiranёs vizitojnё Panairin e librit

Mё datё 16.11.2012 nxёnёsit e klasave tё dhjeta dhe njёmbёdhjeta…
, ,

Vizite ne panairin e 15-te te librit ne Tirane

Menjehere pas mbarimit te mbledhjes me prinderit, shkolla jone…

Seminar per maturantet e Medreseja Kavajes nga “UNIVERSITETI BEDER”

Nga medreseja e Kavajes Ne shkollen tone sot u organizua nje…

Panairi “Origami dhe robotika”

  Ne Medresene e Tiranes, me date 13.11.2012 u zhvillua…
,

Kampi i Olimpjades se Matematikes

Pamje nga mini kampi i Olimpjades se Matematikes ndermjet medreseve…

100 vjet Pavarësi

Nga Medreseja e Tiranes      

Qëndrueshmëria dhe përkatësia e myslimanit II

Nga: Abdal-Hakim Murad Instrumentaliteti i fesë ka ndryshuar…

Vizite nga shoferat e fshaterave te Beratit

Sot me date 10.11.2012 Medreseja e Beratit mikpriti ne ambjentet…

Vizite nga Shkolla “22 Tetori” Berat

Me date 07.11.2012 Medreseja e Beratit priti ne ambjentet e saja…

Mbledhja e pare me prinderit (FOTOLAJM)

Nga Medreseja e Kavajes Medreseja e Kavajes beri vleresimin…
, ,

Panairi Shkencor në Medreseja e Kavajës

Diten e enjte me dat 01.11.2012 nxenesit e medreses se kavajes…