, , ,

Gëzuar Vitin e Ri

/
Ju Uron ! Gëzuar Vitin e Ri Suksese në punë dhe Shëndet e…
, , ,

Programi i Leximit të Librit

/
Në shkollën tonë në datat 20, 21, dhe 22 dhjetor u zhvillua…
, , ,

Aktiviteti i Historise

/
Konferenca e Parisi e vitit 1919 ne versionin komik! Dje me…
, , ,

Seminar Për Maturën

/
Sot nxenesit tane paten nje seminar me nje nga mesuesin më me…