Burimi i një jete të ndryshuar

Musai punonte prej vitesh në Gjermani. Ishte me letra të rregullta,…
,

Medresisti i Beratit, shpallet piktori i ri më i mirë në botë

Nxënësi i Medresesë së Beratit Adi Totaj, ka fituar çmimin…

Java E Arabishtës

Me qe kete jave eshte ditelindja e Krenarise se Njerezimit, profetit…
,

Program madhështor për Kuranin në Teatrin e Operës dhe Baletit

Është zhvilluar sot programi me titull “Kur’ani Famëlartë,…

Përfaqësues të Fondacioni "SEMA" Vizituan shkollën "ZERA JETE" në Elbasan

Me rastin e festave te fundvitit, Fondacioni SEMA ne bashkepunim…