, , ,

Java E Matematikes Ne Medrese

Kur përmendet fjala “Matematikë” të vijnë në mendje…
,

Një Shëtitje Me Prindërit

Medreseja e Tiranës më datë 10.03.2013 organizoi  një shëtitje…
, ,

Vizitë Në Akademinë e Arteve

Më datë 12.03.2013 medreseja e Tiranës organizoi një vizitë…

Program Për Xhematin e Medresese

Më datë 16.03.2013 “Dega e gruas” pranë KMSH organizoi…
, , ,

Shtëtitje në Qytetin e Korcës

Prej kohësh po mendonim të bënim një eskursion. Pasi biseduam…

Edukimi fëmijëve, amanet hyjnor

Fëmijët janë pasuria dhe dhurata më e çmuar me të cilën…
, ,

Konkursi I revistes Drita Islame

Një fjalë e urtë thotë: Ne nuk mësojmë vetëm nga librat,…
, ,

Dita e Kultures Turke ne Medrese

Me datë 27 shkurt 2013 në shkollën tonë për javën e turqishtes…
, , ,

Dita e Veres (Foto Lajme)

Shkolla e Mesme Medreseja “Liria” Cerrik, festoi sot se bashku…
, ,

Udhëtim për në Korçë

Prej kohësh na kishte munguar një atmosferë ndryshe në klasën…
, ,

Ekskursion Në Korçë

Zinxhirit te shetitjeve ne qytetin e Korces i bashkangjitet edhe…
, ,

Kampionati i Futbollit mes Klasave

Pas nje kohe te gjate ndeshjesh me ne fund sot me date 6 Mars…