, , ,

Panairi Shkencor 2013

/
Medreseja e Tiranës në vazhdën e traditave të bukura të…
, , ,

Nis ndërtimi i Kampusit të ri i Univeristetit Bedër (Video Lajme)

/
Universiteti Hëna e Plotë Bedër hodhi themelet për ndërtimin…
, ,

Kampusi i ri universitar

/
Më rastin e fillimit të punimeve për ndërtimin e kampusit…

Zhvillohet ceremonia e fillimit të punimeve për ndërtimin e Xhamisë së Madhe të Tiranës

/
Në sheshin e Namazgjasë, është zhvilluar sot paradite ceremonia…
, , ,

Programi Festiv 2013

/
Fondacioni Arsimor dhe Kulturor “SEMA  në bashkëpunim me…

PROVIMI I LIBRIT “ DRITË E PASHUAR”

/
Më 13 Prill u zhvillua provimi i librit “Dritë e Pashuar”,…