, , ,

Ndihmë Jetimëve dhe Qendrës Rezidenciale

Ne kuader te fushates se ndihmes ne mish me rastin e Kurban Bajramit…
, ,

Dita e Kurban Bajramit & Shpërndarja e Kurbanëve

Medreseja e Elbasanit , sikurse cdo vit organizioi shpërndarjen…
, ,

Medreseja e Tiranës, shpërndarja e kurbanëve.

Medreseja e Tiranës , ka vazhduar traditën e organizimit për…
, ,

Kurban Bajrami, shpërndarja e kurbanëve 15.10.2013

Nxënësit e Medresesë së Beratit, së bashku me mësuesit,…

Kreu Sejdini pret Mustafa Özcan, Drejtor i Fondacionit “Sema”, Turqi

200 pako me ushqime për familjet më në nevojë me rastin e…