, , ,

Gëzuar Vitin e Ri

Ju Uron ! Gëzuar Vitin e Ri Suksese në punë dhe Shëndet e…
, , ,

Programi i Leximit të Librit

Në shkollën tonë në datat 20, 21, dhe 22 dhjetor u zhvillua…
, , ,

Aktiviteti i Historise

Konferenca e Parisi e vitit 1919 ne versionin komik! Dje me…
, , ,

Program Festiv për Kur`anin Famëlartë 21.12.2013

Medreseja e Beratit organizoi një program festiv për Kur`anin…
, , ,

Ceremonia e Dhenies se Titullit ‘Qytetar Nderi’

Keshilli Bashkiak i Bashkise Korçe ka nderuar me titullin ‘Qytetar…
, , ,

Ceremonia e Dhenies se Titullit 'Qytetar Nderi'

Keshilli Bashkiak i Bashkise Korçe ka nderuar me titullin 'Qytetar…
, , ,

Seminar Për Maturën

Sot nxenesit tane paten nje seminar me nje nga mesuesin më me…