, , ,

Programi per Kur’anin Famelarte

/
Medreseja e Elbasanit sot me datë 30 janar organizoi nje program…
, , ,

Mbledhja e Drejtorise Arsimore

/
Me date 29 janar Drejtoria e Arsimit Elbasan organizoi mbledhjen…
, , ,

Takim me Maturantet

/
Me date 30 Janar maturantet e Medresese se Elbasanit vizituan…
, , ,

Aktiviteti i Kuranit Famelarte (Vajzat)

/
Medreseja e Korçës ka organizuar me date 24.01.2014 nje aktivitet…
, , ,

Seminar me Drejtorin e Spitalit Civil

/
Drejtori i Spitalit Civil Korce, i shoqeruar nga dy doktore te…
, , ,

Seminar me Dekanin e Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise

/
Dekani i Fakultetit te Edukimit dhe Filologjise i Universitetit…
, ,

Klasa e 9-A organizon program artistik

/
Diten e enjte nxenesit e klases se 9-a organizuan nje program…
, ,

Seminari Informues për Duhanin

/
Nje nga problemet me madhore te shoqerise se sotme eshte konsumimi…
,

Seminar per Mesuesit e Medreseve

/
Më datë 25 janar 2014 , pranë shkollës së mesme medrese…

Program madhështor për Kuranin

/
Medreseja e Tiranës sot me datë 21 janar organizoi nje…
, ,

Drejtori i DAR Berat në Medresenë e Beratit 22.01.2014

/
Drejtori i Drejtorisë Arsimore Rajonale Berat z. Selman Hodaj…
, ,

Program madhështor për Kuranin

/
Medreseja e Tiranës sot me datë 21 janar organizoi nje program…