, ,

Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete

Medreseja e Korçës ka zhvilluar sot me date 18.01.2014 takimin…
, ,

Program per hyrjen ne leximin e Kur’anit Famelarte

Medreseja e Tiranes organizoi nje program per nxenesit e klases…