, ,

Takimi i Rradhes me Shkrimtare dhe Poete

Medreseja e Korçës ka zhvilluar sot me date 18.01.2014 takimin…
, ,

Program per hyrjen ne leximin e Kur’anit Famelarte

Medreseja e Tiranes organizoi nje program per nxenesit e klases…
, , ,

Aktiviteti i Kuranit Famelarte

Sot me date 18.01.2014 Medreseja e Vajzave Kavaje me rastin e…
, , ,

Aktiviteti i Kuranit Famelarte

Medreseja e Korçës ka organizuar sot me date 16.01.2014 nje…
, ,

Shëtitje Fier-Ballsh-Berat

Më datë 17.01.2014 klasa 12B të shoqëruar nga mësuesi kujdestar…

Gëzuar ditëlindjen e Profetit Muhammed (s.a.s )

Gëzuar ditëlindjen e Profetit Muhammed (s.a.s )  
, , ,

Ndihma ne Shtepine e Femijeve

Te mirat shtohen kur ndahen me te tjeret'... Nen kete parim…
, , ,

Mbledhja e Drejtorisë së Arsimit

Sot më datë 09.01.2014 drejtoresha e arsimit të rrethit …
, , ,

Vizite e Drejtoreshes se Arsimit

Me rastin e zhvillimit te olimpiades ne shkalle qarku drejtoresha…
, , ,

Olimpiada e Matematikes ne Qarkun e Elbasanit

Nxenesit e klasave te 9, 10, 11 dhe 12 te te gjitha shkollave…
, , ,

Konkursi "Maths and Logic"

Sot në shkollën tone u zhvillua konkursi në lëndën e matematikës…
, , ,

Konkursi i Piktures

Nxenesit e shkolles sone konkuruan me njeri tjetri per te perzgjedhur…