, , ,

Vizita e Shkrimtarëve

Lidhja e shkrimtarëve bënë një vizitë në shkollën tonë…
, , ,

Festa e Turqishtes dhe Anglishtes

Klasat e 10-ta festuan mbarimin e librave për semestrin e parë…
, , ,

Darkë me Miq

Medreseja e Korçës shtroi sot më datë 07.02.2014 një darkë…
, , ,

Program për personelin ndihmës

Në ambjentet e Medresesë së Tiranës për personelin ndihmës…
, , ,

Një këshillë e bukur

Ditën e sotme u organizua një seminar i mbajtur me nxënësit…
, , ,

Seminari për Ndihmën e Shpejtë

Pëfaqësues të Kryqit të Kuq Korçë kanë mbajtur një seminar…
, , ,

Program edukativ nga nxënësit e klasave të 10-ta

Nxënësit e klasave të  10-a në Medresenë  e Tiranës organizuan…
, , ,

Aktivitet mbi Traditën Profetike

Nxënësët e klasave të 10-a dhe 11-a të shkollës tonë organizuan…