, , ,

Programi i Takimit “Urat e Ballkanit Flasin”

Në datat 29-30 Mars u organizua programi i takimit i eventit…
, , ,

Programi i Pranverës Frankofone

Me datë 27.03.2014 ditën e enjte nën organizimin e shkollës…
, ,

Rrugica e Turqishtes

Në kuadër të programit të zhvilluar gjatë javës së turqishtes…
, , ,

Vizitë në gjimnazin “Babë Dudë Karbunara”

Stafi i Medresesë së Beratit bëri një vizitë në gjimnazin…
, , ,

Plotësimi i Formularit A1 në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit hapi dyert për Shkollën e Mesme të Lapardhasë,…
, , ,

Dita e Verës ne qytetin e Elbasanit

Elbasani sot festoi me madhështi ditën e verës. Ne qendër…
, , ,

Falenderimi për KKQ Berat

Fondacioni  SEMA  falenderon  përzemërsisht Kryetarin …
, , ,

Konferencë Për Gjuhën Angleze

Medreseja e Korçës ne bashkëpunim me "SIDI Education" dhe…
, , ,

Startimi i kampionatin të volejbollit

Më datë 12 Mars 2014 Medreseja e Beratit ka startuar kampionatin…

Një vizitë e veçantë në ditën e nënave.

U bë plot 14 vjet nga darja tragjike nga jeta e nxënësit …