, , ,

Panairi Shkencor

Medrese Liria Elbasan zhvilloi panairin shkencorë. Panairi u…

Muajt e Begatë

Fondacioni  SEMA i uron mbarësi të gjithë njerëzimit dhe…
, , ,

Panairi Shkencor 2014 në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit organizoi panairin shkencor për të tretin…
, , ,

Drekë me Drejtorët e Shkollave

Në medresenë e Kavajës u organizua një vizitë nga drejtorët…
, , ,

Panairi Shkencor

Në shkollën Hafiz Ali Korça ditën e sotme u organizua Panairi…
, , ,

Aktivitet shoqëroro-shkencor -2

Medreseja e Tiranës këtë javë vizitohet nga nxënës të…
, , ,

Cmimet e Olimpiadës së Kur’anit

Në Medresenë e Tiranës u dhanë çmimet për nxënësit fitues…
, , ,

Aktivitet shoqëroro-shkencor

Më datë 16.04.2014 në Medresenë e Tiranës ishin të ftuar…
,

Filluan Regjistrimet në Medresetë

Kanë filluar regjistrimet për provimin e pranimit në të gjitha…