, , ,

Programi Festiv 2014

Fondacioni Arsimor dhe Kulturor “SEMA  në bashkëpunim me Komunitetin…
, , ,

Ceremoni Falenderimi

Është zhvilluar sot në shkollën Hafiz Ali Korça një ceremoni…
, , ,

Shëtitja në Shkodër

Klasa e 10-të A se bashku me mësuesin e klasës kujdestare…