, , ,

Olimpiada e Matematikës në Qarkun e Elbasanit

Nxënësit e klasave të 6, 7 dhe 8-të të gjitha shkollave…
, , ,

Vizita e shkollës Naim Frashëri

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave Medreseja…
, , ,

Piktura e shkollës sonë

Një nxënës i klasës së 9-të nga Elbasani i dhuroi drejtorit…
, , ,

Ora e Fizikës

Klasat e 11-A të shkollës sonë ka në vënë në provë raketat…
, , ,

Ndihma në Ushqime dhe Veshmbathje

Medreseja e Korçës në bashkëpunim me prefekturën e qytetit…
, , ,

Ta Njohim dhe ta Duam Profetin Tonë

Me rastin e afrimit të ditëlindjes së profetit Muhamed (a.s)…