, , ,

Panairi Shkencor

Medrese Liria Elbasan zhvilloi panairin shkencorë. Panairi u…

Muajt e Begatë

Fondacioni  SEMA i uron mbarësi të gjithë njerëzimit dhe…
, , ,

Panairi Shkencor 2014 në Medresenë e Beratit

Medreseja e Beratit organizoi panairin shkencor për të tretin…