Programi Festiv 2014 Profeti Muhamed (Paqja qoftë mbi Të) "Krenaria e Njerëzimit"

https://www.youtube.com/watch?v=HnpbXVW36TY&list=UU99Y3Xhwkiz25N1EXHJkEUw Mijëra…
, , , ,

Vizit e Klasave të Nënta

Medreseja Hafiz Ali Korça priti nxënës nga shkollat 9-vjeçare…
, , ,

Ndeshje futbolli me gjimnazin Aleksandër Moisiu

Drejtoria e Medresesë së Kavajës ne bashkëpunim me Drejtorinë…
, ,

Vizita nga Stafi i "Sotir Gurra" dhe "Naum Veqilharxhi"

Në kuadër të bashkëpunimit me shkollat e qytetit Korçë…
, , ,

Shahistëve të suksesshëm ju dhanë çmimet

Medreseja e Kavajës organizoi turneun e shahut për shkollat…
, , ,

Miniprogam festiv

Fëmijët e familjeve shqiptare dhe turke organizuan një program…
, , ,

Olimpiada e Matematikës për klasat e 9’ta

Në  ambientet e Medresesë u zhvillua olimpiada e I-rë e matematikës…
, , ,

Olimpiada e Matematikës në Qarkun e Elbasanit

Nxënësit e klasave të 6, 7 dhe 8-të të gjitha shkollave…
, , ,

Vizita e shkollës Naim Frashëri

Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave Medreseja…
, , ,

Piktura e shkollës sonë

Një nxënës i klasës së 9-të nga Elbasani i dhuroi drejtorit…
, , ,

Ora e Fizikës

Klasat e 11-A të shkollës sonë ka në vënë në provë raketat…