, , ,

Ndihma në Ushqime dhe Veshmbathje

Medreseja e Korçës në bashkëpunim me prefekturën e qytetit…
, , ,

Ta Njohim dhe ta Duam Profetin Tonë

Me rastin e afrimit të ditëlindjes së profetit Muhamed (a.s)…
, , ,

Programi Festiv 2014

Fondacioni Arsimor dhe Kulturor “SEMA  në bashkëpunim me Komunitetin…
, , ,

Ceremoni Falenderimi

Është zhvilluar sot në shkollën Hafiz Ali Korça një ceremoni…
, , ,

Shëtitja në Shkodër

Klasa e 10-të A se bashku me mësuesin e klasës kujdestare…
, , ,

Për Një Mjedis më të Pastër

Nismës ’18 Ditë për 18 Lagje’ të ndërmarrë nga Bashkia…
, , ,

Aktivitet në Xhaminë e Re

Nxënësit e Medresesë së Korçës organizuan sot para faljes…
, , ,

Mbjellja e Luleve

Ta zbukurojmë qytetin tone! Me këtë moto Medreseja e Korçës…
, , ,

Takim me Zv. Kryeministrin Z.Niko Peleshi

Drejtori i Medresesë së Tiranës Z. Omer Calis u takua me Zv.Kryeministrin…