, , ,

Vizitë e Kryetarit të Bashkisë

Kryetari i Bashkisë Korçë z. Sotiraq Filo vizitoi Medresenë…
, , ,

Ceremonia e ndarjes me maturantët

Ceremonia e ndarjes me maturantët
, , ,

Ceremonia e Maturës 2014

Në Medresenë e Beratit u zhvillua ceremonia përshëndetëse…
, , ,

Vizitë në jetimoren Zyber Hallulli

Nxënës të klasave të ndryshme nga Medreseja e Tiranës vizituan…
, , ,

Shkolla Bardhyl Popaj - Festa e Abetares

Shkolla 9-vjeçare Bardhyl Popaj organizoi festën e abetares…
, , ,

Jemi dhe ne

Më datë 25.05.2014 nxënëset e klasave të 10-C/D në bashkëpunim…
, , ,

Teknologjia dhe ndikimi i saj tek adoleshentët

Teknologjia dhe ndikimi i saj tek adoleshentët ishte tema të…
, , ,

Ceremonia e ndarjes me maturantët

Në Medresenë e Tiranës u zhvillua ceremonia përshëndetëse…
, , ,

Nata e miraxhit në Medresenë e Tiranës

Me rastin e afrimit  të natës së bekuar të Miraxhit në…
, , ,

Lamtumire Maturës 2014

Me rastin e fundit të vitit për maturantët u organizua një…
, , ,

Mbledhja e Prindërve

Për klasat e 11-ta dhe të 10-ta u organizua mbledhja e prindërve…