, , ,

Programi i mirëseardhjes së Ramazanit

/
Në datën 27 qershor, në Medresenë e Tiranës u organizua…
, , ,

Nata e Beraetit

/
Më datë 12.06.2014 në ambjentet e Medresesë së Tiranës…
, , ,

Ҫmimet, olimpiada e vlerave

/
Ndërgjegjësimi i nxënësve dhe shoqërisë për vlerat morale,…
, , ,

Vizitë në MAS

/
Zhvilluam një vizitë në Ministrinë e Arsimit Dhe Sportit,…