, , ,

Fiter Bajrami

/
Sot me rastin e festes se Fiter Bajramit u priten vizita. Drejtori…
, , ,

Iftar me Efektivet e Policise

/
Shkolla jone medreseja e Elbasanit shtroi nje iftar ku ishin…
, , ,

Iftar me Personalitete te Elbasanit

/
Me rastin e muajit te Ramazanit shkolla jone vijoi zinxhirin…
, , ,

Kurset Verore

/
Medreseja e Korçës organizon kurse verore në lëndët Anglisht,…
, , ,

Iftar me Drejtorinë e Policisë

/
Me datë 05/07/2014 Medreseja e Korçës organizoi një iftar…
, , ,

Iftarët e Medresesë

/
Më datë 03/07/2014 Medreseja e Korçës organizoi iftarin e…
, , ,

TAKIM ME KRYEMINISTRIN

/
Takim me Kryeministrin z. Edi Rama dhe Ministren e Arsimit dhe…
, , ,

SHKOLLA VERORE 2014

/
Ashtu si dhe Vitet E kaluara edhe Kete vit Medreseja E Tiranës…
, , ,

Iftarët e Medresesë

/
Gjatë këtij muaji të bekuar të Ramazanit, Medreseja e Tiranës…
, , ,

Iftaret e Ramazanit

/
Me rastin e muajit të shejtë të Ramazanit Medreseja e Korҫës…