, , ,

TAKIM ME KRYEMINISTRIN

Takim me Kryeministrin z. Edi Rama dhe Ministren e Arsimit dhe…
, , ,

SHKOLLA VERORE 2014

Ashtu si dhe Vitet E kaluara edhe Kete vit Medreseja E Tiranës…