Nisin punimet për rikonstruksionin e ambjenteve të Policisë së Qarkullimit Rrugor

Ministri i Punëve të Brendshme, Z. Saimir Tahiri ka marrë…
, , ,

Mbledhja e DAR Berat me drejtorët e shkollave në Medrese

Ditën e enjte u zhvillua në sallën e konferencave të shkollës…

Shpresa

Im bir që ndjek shkollën fillore, solli në shtëpi njërin…

Si ta mësojmë fëmijën me namaz?

“Urdhërojini fëmijët tuaj me namaz kur të bëhen shtatë…
,

Si të komunikojmë me adoleshentët

Për të gjithë ne, adoleshenca do mbetet periudha e ndryshimeve…
, , ,

Olimpiada ndërkombëtare e Turqishtës në kategorinë këngë

Nxënësi i shkollës sonë Ronaldo Nuka mori çmimin e parë…
, , ,

Dita e parë e shkollës për vitin shkollor

Më datë 15/09/2014 Medreseja e Korçës organizoi programin…
, , ,

Seminar trajnues

Më datë 12.09.2014 në sallën e konferencave pranë Medresesë…
, , ,

Hidhën fidanët e parë për vitin 2014-2015

Nga data 08.09.2014 deri më datë 10.09.2014 - Medreseja e Korçës…
, , ,

Hidhën fidanët e parë për vitin 2014-2015

Medreseja e Beratit, organizoi programin orientues për klasat…

Sukseset Ndërkombëtare 2013-2014

Fondacioni "SEMA" falenderon nxënësit,  mësuesit dhe prindërit…