Ndahet nga jeta H. Hafiz Shaban Saliaj

Sot, më 30 tetor 2014, është ndarë nga jeta H. Hafiz Shaban…

1435 vjet Hixhret…

Kanë kaluar plot 1435 vjet nga ngjarja, që jo vetëm u shënua…
, , , ,

Seminar në kuadër të 70 – vjetorit të çlirimit të Korçës

Më datë 22.10.2014 në ambientet e Medresesë së Korçës…
, , , ,

Takim me prindërit e nxënësve të klasave të 10-ta

Më datë 17.10.2014 Medreseja e Korçës organizoi takim me…
, , , ,

Aktivitet shkollor

Të martën u zhvillua një ekskursion në ish “Medresenë…
, , , ,

Ceremonia e hapjes së vitit akademik 2014 - 2015

Universiteti Hëna e Plotë Bedër hapi sot dyert e vitit të…

Besimi dhe rruga drejt orientimit

nga Dorian DEMETJA Krijuesi i Lartë, ekzistenca e të cilit…

Bazat etike të një ekologjie islame

nga S. Parvez Manzoor  A mundemi ne të gjejmë ndonjë…