, , ,

Dita e Kurban Bajramit

Një traditë e cila ka ekzistuar, vazhdon së ekzistuari dhe…
, , ,

Programi Festiv

Medreseja e Elbasanit organizoi një program festiv me rastin…
, , ,

Urimet për festën e Kurban Bajramit

Myftinisë së Korçës z. Qazim Muçi bashkë me drejtorin e…