, , , ,

Ceremonia e hapjes së vitit akademik 2014 - 2015

Universiteti Hëna e Plotë Bedër hapi sot dyert e vitit të…

Besimi dhe rruga drejt orientimit

nga Dorian DEMETJA Krijuesi i Lartë, ekzistenca e të cilit…