, , ,

Dita e Kurban Bajramit

Një traditë e cila ka ekzistuar, vazhdon së ekzistuari dhe…
, , ,

Programi Festiv

Medreseja e Elbasanit organizoi një program festiv me rastin…
, , ,

Urimet për festën e Kurban Bajramit

Myftinisë së Korçës z. Qazim Muçi bashkë me drejtorin e…
, , ,

Programi Festiv

Medreseja e Korçës organizoi një program festiv me rastin…
, , ,

Kurban Bajrami 2014

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, si në gjithë qytetet…
, ,

Programi i Kurban Bajramit

Me rastin e Festes së Kurban Bajramit Medreseja e Beratit organizoi…
, , ,

Festa e Kurban Bajramit

Me rastin e festes se Kurban Bajramit Medreseja e Kavajës priti…

Besimtarët myslimanë festojnë Kurban Bajramin

Besimtarët myslimanë festojnë sot festën e Kurban Bajramit.…
, , ,

Falja e Namazit të Kurban Bajramit

Në Xhaminë e Re të qytetit të Korçës u organizua falja…

Roli i prindit në procesin e edukimit dhe arsimimit

nga Nuredin Nazarko Komuniteti i prindërve është një…
, , ,

Program me rastin e Kurban Barjamit

Më date 01/10/2014 shkolla jonë Medreseja Hafiz Ali Korca organizoi…