, , , ,

Maratona e vrapit

Më datë 20 nëntor 2014 drejtoria Arsimore organizoj Maratonën…
, , , ,

Seminar në lidhje me rrezikun
e përdorimit të lëndëve narkotike

Në ambientet e sallës së konferencave3 në Medresenë e Kavajës…
, , , ,

Seminar për higjienë personale dhe kolektive në Shoqëri

Në ambientet e medresesë së Kavajës u mbajtë një seminarë…
, , , ,

Panairi i librit

Më datë 12-16 nëntor 2014 u hap Panairi i Librit “Tirana…