, , , ,

Finalja e Kupës së Pavarësisë dhe Çlirimit të Kavajës

Në kuadrin e muajit të pavarësisë dhe çlirimit të Shqipërisë…
, ,

Java e Kura’nit

Në Medresenë Hafiz Ali Korça të qytetit të Kavajës nxënësit…
, , , ,

Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës së...

Medreseja e Korçës edhe këtë vitë organizoi festimin e festës…
, , , ,

Takim me prindërit e nxënësve te klasave të 11-12

Më datë 24-31.10.2014 Medreseja e Korçës organizoi takim…