, , , ,

Vizitë në Shtëpinë e të Moshuarëve Kavajë

/
30/01/2015 Nxënësit e Medresesë Hafiz Ali Korça bënë një…
, , , ,

Aktivitete zbavitëse dhe konkurse ndërmjet nxënësve

/
Ditën e hënë më 26-27 janar,në Medresenë e Korçës ishin…