, , , ,

Ndihmat për familjet e prekura nga përmbytjet

/
Në kuadër të solidarizimit me familjet e prekura nga përmbytjet,…
, , , ,

Vizita nga shkollat e Cërrikut Aleks Buda dhe Drita Çomo

/
Në kuadër të bashkëpunimit ndërmjet shkollave, Medreseja…
, , , ,

Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “Fushë Peshtan” Berat

/
Më 25 Shkurt 2015, nxënësit e klasave të nënta së bashku…
, , , ,

Vizita në Qendrën e Personave me Aftësi të Kufizuar

/
Nxënëset e Medresesë së Korçës ,të shoqëruar nga mësuesit…
, ,

Olimpiada e Dytë e Matematikës për Klasat e 9-ta Në Medresenë e Kavajës

/
Medreseja e Kavajës ka filluar shpërndarjen e posterave nëpër…